Viszonteladóknak

Fazekas Fagylalt

Együttműködés a minőség jegyében

A Fazekas Cukrászda viszonteladói hálózatában a hagyomány és innováció találkozása révén különleges, kézműves fagylaltok széles választékát kínáljuk. Célunk, hogy partnereinkkel együtt teremtsünk maradandót és értékeset, megosztva az elkötelezettségünket a kiváló minőségű termékek iránt.

Üzleti partnereink számára piaci versenyelőnyt biztosítunk kiemelkedő minőségű fagylaltjainkkal, melyeket a legkiválóbb természetes alapanyagok felhasznlásával és a minőség iránti elkötelezettségünkkel alkotunk meg.

Megtalálhatóak nálunk cukormentes, tejmentes, gluténmentes és vegán fagylaltok is. Hiszünk abban, hogy a minőséget mindenki számára elérhetővé kell tenni, így termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki találjon benne magának megfelelő ízeket.

Minőséget kínálunk elérhető áron, és az ország bármely pontjára vállalunk fagylaltkiszállítást.

Keressük elhivatott partnereinket, akik osztoznak velünk az igazi Fazekas minőség iránti szenvedélyben és szeretnék üzletük kínálatát egyedi, ízgazdag fagylaltokkal bővíteni és forgalmukat növelni. Légy része egy olyan hálózatnak, ahol a minőség és az ízek iránti elkötelezettség összeköti az embereket!

Desszertjeinket nem áll módunkban viszonteladói hálózat keretében értékesíteni!

Tölcséres fagyi ikon

Prémium minőség

Minden termékünk az alapanyagok gondos kiválasztásával és a mesterségbeli hagyományok tiszteletben tartásával készül, biztosítva az egyedi ízélményt.

 

Széles választék ikon

Széles választék

Fagylaltok széles skáláját kínáljuk, melyek minden ízlést és igényt kielégítenek.

Megbízható szakmai háttér ikon

Megbízható szakmai háttér

2017 óta sikeresen működő családi vállalkozás vagyunk. 2021-ben Fazekas Ádám fagylaltmesterünk világsikert aratott a Gelato Festival World Masters® fagylaltvilágbajnokságon.

Folyamatos fejlődés ikon

Folyamatos fejlődés és innováció

Folyamatosan kísérletezünk új ízekkel és technikákkal, hogy partnereink és vendégeink számára mindig valami újat és izgalmasat kínálhassunk.

Logisztikai támogatás ikon

Logisztikai támogatás

Partnereinknek teljes körű támogatást nyújtunk egyedi logisztikai megoldásokkal. Az ország bármely pontjára vállalunk fagylaltkiszállítást.

Marketing támogatás ikon

Marketing támogatás

Partnereinknek teljes körű támogatást nyújtunk egyedi marketing megoldásokkal.

Hogyan Tudsz Csatlakozni?

Amennyiben azonosulni tudsz értékeinkkel és szeretnél részese lenni hálózatunknak, kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot. Ezt követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket és válaszoljunk minden felmerülő kérdésedre.

Amennyiben szeretnéd részletesebben is megismerni viszonteladói hálózatunk részleteit, kattints ide a tovább olvasáshoz.

Kapcsolat viszonteladóknak

Világbajnok fagyi a pulton

Viszonteladói térképünk

Gyakori Kérdések

Milyen előnyökkel jár a Fazekas Cukrászda viszonteladójának lenni?
Viszonteladóink exkluzív hozzáférést kapnak prémium minőségű, kézműves fagylaltjainkhoz, amelyeket gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készítünk. Ezen felül szakmai támogatást, marketing és reklám anyagokat, üzletnyitási útmutatót, és egyedi logisztikai megoldásokat is biztosítunk.

Hogyan lehetek a Fazekas Cukrászda viszonteladója?
A viszonteladóvá válás első lépése, hogy kitöltsd a jelentkezési űrlapunkat weboldalunkon. Ezt követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az együttműködés részleteit és válaszoljunk minden felmerülő kérdésedre.

Milyen termékeket kaphatok a Fazekas minőségben, ha csatlakozom a viszonteladói hálózathoz?
Viszonteladóink fagylaltok széles választékát árulhatják. Szigorú elveket képviselünk, minden fagylaltunk színezék, aroma, emulgeálószer és mesterséges adalék mentes. Termékpalettánk tartalmazza a klasszikus ízeket, valamint egyedi, innovatív kreációkat is.

Van-e minimális rendelési követelmény?
Igen, a hatékony logisztika és a frissesség biztosítása érdekében minimális rendelési követelményt állapítottunk meg. A pontos mennyiségi és rendelési feltételekről munkatársunk fog tájékoztatni az együttműködés megkezdésekor.

Hogyan biztosítja a Fazekas Cukrászda a termékek frissességét?
A frissesség garantálása érdekében minden termékünkre hatalmas odafigyelést fordítunk és mélyhűtött, -20°-os körülmények között szállítjuk.

Milyen támogatást nyújt a Fazekas Cukrászda a viszonteladóinak?
A Fazekas Cukrászda teljes körű támogatást nyújt viszonteladóinak, beleértve a szakmai betanítást, marketing és reklám anyagokat és üzletnyitási útmutatót.

Kiemelt ízeink